Gastenboek

Welkom bij ons gastenboek 

Laat een leuk berichtje voor ons achter.

8 gedachten over “Gastenboek”

 1. Welkom op onze vernieuwde site.
  Wij hopen dat u zo een aardig inzicht heeft gekregen
  van onze werkwijze.
  Voor verdere vragen kunt u altijd even bellen of mailen.

  M.v.g. Rudy en Jessica Kaffa

 2. Prachtig resultaat na ruim een week Mondain Schilderwerken in huis!Heel netjes en georganiseerd gewerkt! Bedankt Ruud en Jessica. Mondain, van harte aanbevolen!

 3. In vier dagen tijd een geheel wit geverfde open trap (die bruin was) en een prachtig geverfde granolmuur. Een en ander weer pico bello. Ook de radiator in de keuken glimt aan alle kanten. Grote klasse.
  Ruud en Jessica werken heel precies, maar ook heel schoon (en snel).

  Complimenten !!!!!

 4. Gerard en Odette

  Na dat onze buitenzijde van ons huis perfect was geschilderd is nu de benedenverdieping, plavond, muren en al het houtwerk, opnieuw geschilderd. Alles tip top uitgevoerd. Rudy en Jessica bedankt voor de uitstekende uitvoering. Groetjes Gerard en Odette.

 5. Afgelopen week is ons huis geschilderd door Ruud en Jessica. Wij zijn heel erg tevreden over het eindresultaat! Vooral het actief meedenken en meewerken, en het prettige contact gedurende de werkzaamheden, is ons erg goed bevallen.

 6. Henk en Marijke

  Bij ons is de benedenverdieping gewit en de muren zijn geverfd. Het is echt super gedaan! Dit zijn vaklui, bovendien aardige mensen 🙂

 7. Ons huis zit weer prachtig in de verf. Het springt er uit in de straat! Ruud en Jessica, bedankt (ook voor de gezelligheid).
  Ronald en Janet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *